eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Klachten vaak te wijten aan leefstijl en voeding

The Food Hospital

Voeding, leefstijl en gezondheid hebben alles met elkaar te maken. Daarom houdt The Food Hospital in Delfgauw zich daarmee bezig.  

Veel mensen met klachten zien de relatie voeding, leefstijl en gezondheid over het hoofd, zegt Latoya Boelé (orthomoleculair diëtist) van The Food Hospital.

The Food Hospital houdt in eerste instantie een intakegesprek met de patiënt. Men gaat na wat de klachten zijn en hoe de man of vrouw het beste geholpen kan worden.

Daarna volgen testen die moeten uitwijzen waar de disbalans in het lichaam zit.  En hoe die verbeterd kan worden.

De disbalans waar Boelé het over heeft, is vaak een gevolg van leefstijl en voeding. Bij de testen kun je denken aan ontlastingsonderzoeken, hormonale speekseltesten, ademtesten of bloedanalyses.

“Iedereen die wil investeren in de eigen gezondheid is welkom bij ons”, zegt Boelé tegen een verslaggever van Delft op Zondag.  

Op Zorgkaart Nederland laten verschillende patiënten weten goed geholpen te zijn door Latoya Boelé. Een van hen meldt “hele goeie tips, informatie en begeleiding” te hebben gehad omtrent gezondheid en voeding. “Sinds ik er ben geweest en de adviezen heb opgevolgd zijn mijn klachten verminderd.”

Een ander meldt over Boelé. “Super goede diëtist met veel kennis. Ze geeft veel informatie, praktische tips en denkt echt met je mee.”

“Iedereen die wil investeren in de eigen gezondheid is welkom bij ons”

AM Fish