eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Smakelijke Uitblinkertjes voor Uitblinkers

Festival van de Gastvrijheid

WijGastvrij heeft Uitblinkertjes in de vorm van veganistische snoeprolletjes zonder toegevoegde suikers verstuurd naar Uitblinkers in de zorg. Hiermee vestigt de organisatie de aandacht op het Festival van de Gastvrijheid op 3 november in Baarn.

De traktatie is bestemd voor alle doorbijters in de zorg, meldt WijGastvrij. Om toe te voegen: “We leven in een gekke tijd. Juist in deze tijd zijn jullie als Uitblinkers onmisbaar. Tijd dus voor een heerlijk Uitblinkertje.”

Geld terug

Het Festival van de Gastvrijheid zou oorspronkelijk op 26 maart plaatsvinden, maar werd evenals alle andere festivals afgelast vanwege corona. Belangstellenden die zich hadden aangemeld, kregen hun geld terug. Nu krijgen ze de kans zich opnieuw in te schrijven.

Aantal bezoekers

Een beperkt aantal bezoekers – vooralsnog is dat vastgesteld op 75 personen – kan worden toegelaten. Paul Hoogmoed van WijGastvrij: “Mogelijk kan dat aantal door aanpassingen van de locatie of aangepaste regelgeving worden verhoogd.”

Informatie en het laatste nieuws met betrekking tot het Festival van de Gastvrijheid vind je op de site van WijGastvrij.

AM Fish