eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Sprekers symposium Arbeidsmarkt zijn bekend

WijGastvrij

Het bestuur van WijGastvrij heeft de namen bekend gemaakt van de meeste sprekers op het symposium Arbeidsmarkt op 7 december in Veghel. De bijeenkomst zal tips en suggesties opleveren waarmee de zorg ten behoeve van het facilitair bedrijf medewerkers en managers kan aantrekken en behouden.

Martijn van Rossum van The New Crew – zijn naam was al bekend, zie foto – geeft aan hoe generatie Z (18 tot 26 jaar) communiceert. En hoe je ze kunt bereiken. Tips uit de praktijk. Hoe trek je jong talent aan, om zelf ook te blijven vernieuwen?

Ze vertellen hoe je passie en bevlogenheid op de werkvloer kunt creëren

Wesley Buitenhuis (Okeedo) en Roland de Groot (Threewise) verzorgen  een duo presentatie over het zogeheten Vlinderconcept. Ook de zorgondersteuner en de hospitality klas komen aan bod. Ze gaan in op de vraag hoe je passie en bevlogenheid op de werkvloer kunt creëren.

Twee studenten vertellen namens Sir Goodwill over het begeleiden en coachen van de nieuwe generatie. Het gaat onder meer over het meten en weten van zorgprocessen. Maar ook over: wie zijn zij, wat vragen zij, hoe werken zij, en waarom is de zorg een leuke werkplek?  

Een woordvoerder van een zorginstelling vertelt over het op een andere manier vullen van vacatures. Het betreft hier een praktijkvoorbeeld. De naam van deze instelling wordt later bekend gemaakt.

Het symposium vindt op 7 december plaats in Veghel in het ZIN-lab van Sligro. De inloop is vanaf 11.30 uur, lunch is inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 50 belangstellenden. De aftrap van het symposium is om 13.00 uur. Voor informatie en aanmelden ga naar www.wijgastvrij.nl/evenementen.     

AM Fish