eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Wie is er duurzaam?

Oproep

Duurzaamheid en circulariteit worden ook in de zorg belangrijk. De redactie van Uitblinkers wil weten wie erop dat vlak leuke dingen doet als het gaat om eten en drinken?

Als het gaat om duurzaamheid en circulariteit komt er van alles op ons af. Per 3 juli 2021 zijn  kunststofproducten zoals rietjes, roerstaafjes en foodcontainers van EPS verboden. Je moet ze vervangen. Bijvoorbeeld door recyclebare producten.

Voorbeelden graag

Maar je kunt op het gebied van duurzaamheid veel meer doen. Voedselverspilling nog verder tegengaan bijvoorbeeld. De branche heeft behoefte aan voorbeelden die duidelijk maken dat je met eenvoudige maatregelen soms grote stappen voorwaarts kunt maken. Door het bereiden van eten nog beter af te stemmen op de behoeften van de individuele client bijvoorbeeld om maar eens een voorbeeld te noemen.

Wie helpt?

Wie helpt? Welke instellingen, adviseurs en leveranciers kunnen de zorg een handje helpen op het gebied van duurzaamheid? Laat het ons weten. We maken er graag melding van in Uitblinkers 14. Per mail:  info@uitblinkersindezorg.nl of per telefoon of app: (06) 28 97 56 07 (redactie).   

AM Fish