eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

WijGastvrij zoekt nieuw bestuurslid

Vacature

Help jij als bestuurslid mee om de koers te bepalen van één van de mooiste beroepsverenigingen in eten, drinken en gastvrijheid in de zorg? Dan is dit je kans. Zie hieronder de  vacature van WijGastvrij.  

Wie is WijGastvrij?
WijGastvrij is dé organisatie voor eenieder die zich in de zorg bezighoudt met eten, drinken en gastvrijheid. Professionals die het beste uit zichzelf willen halen, die hart hebben voor de bewoner en de patiënt. En graag in contact komen met vakgenoten.

We zijn een beroepsvereniging met een eigen glossy, genaamd Uitblinkers (zie www.uitblinkersindezorg.nl). Dit magazine komt vier keer per jaar uit in een oplage van 4000. Gevuld met thema’s en tips en innovaties in het vakgebied. Verhalen over uitblinkers door uitblinkers. Verrassend en no-nonsense.  

Wat houdt het in?
11x per jaar vergaderen in Den Haag of Zandvoort. Je leest mee met stukken (dat houden we zo beperkt mogelijk) en je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan je medebestuurders. De positionering van het bestuur bepalen we in gezamenlijkheid.

Wat vragen we?
Bij voorkeur iemand met bestuurlijke ervaring maar nog meer met de nodige passie in het genoemde vakgebied.

We zoeken iemand met ervaring en een netwerk in de zorg of commerciële kant van de voedingswereld. Of iemand die ervaring heeft met lobby, politiek en openbaar bestuur.

We vragen ook van je dat je een teamplayer bent. Jij houdt ervan om samen plannen te maken en om samen te werken.

Wat krijg je ervoor terug?
Eeuwige dank natuurlijk! Maar het is ook leerzaam, want we zijn een professionele vereniging met een groot netwerk in eten en drinken in de zorg. Daarnaast natuurlijk voldoening; jij helpt om de kwaliteit van eten en drinken en gastvrijheid in de zorg naar een hoger plan te brengen.

Wat bieden we?
Je ontvangt een vacatie vergoeding voor het deelnemen aan vergaderingen. Naast een reiskostenvergoeding, ontvang je een vergoeding voor incidentele projectmatige werkzaamheden die je voor de vereniging uitvoert.

Zullen we dan maar meteen kennismaken?
Medio december loopt de zittingstermijn van een aantal bestuursleden af. De komende maanden zullen wij ons bezig houden met de werving van nieuw(e)bestuurslid/leden

Stuur alvast jouw CV en een korte motivatie waarom je graag een rol in ons bestuur ambieert aan: (secretariaat@wijgastvrij.nl). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Maarten Bijlsma; Bestuurslid (06-30298241).

Heel erg veel dank en misschien tot snel.

AM Fish