eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

6 redenen om de boodschappen te bestellen bij Telesuper

Je werkt in de zorg om voor mensen te zorgen. Niet om veel tijd kwijt te zijn aan de boodschappen. Daarom: 6 redenen om je boodschappen online te bestellen bij Telesuper, specialist in kleinschalig wonen.

1) Blijf binnen en bespaar tijd

Boodschappen doen in de supermarkt of groothandel is in deze corona-tijd niet altijd prettig. Als je online bestelt, kun je lekker bij je bewoners blijven, hoef je niet te sjouwen met zware tassen én hoef je niet door de regen. 

2) Keuze uit supermarkt- en groothandelproducten

Als je bij Telesuper bestelt, kun je zowel kiezen uit een enorm Coop-supermarktassortiment als handige groothandel- en foodserviceproducten. Zo ben je in één keer klaar met de boodschappen en heb je alles in de verpakkingsgrootte die jij wenst.

3) Bestel gelijk verse maaltijden mee

In samenwerking met Eetgemak levert Telesuper gezonde, verse en smakelijke maaltijden en maaltijdcomponenten. Van paella tot Belgisch stoofpotje, van stamppot tot lasagne: laat het tegelijk met de boodschappen bezorgen en klaar ben je!

Bezorgauto’s van Telesuper.

4) Laat je ontlasten in de administratie

De budgettool in de webshop van Telesuper houdt precies bij hoeveel je nog te besteden hebt. Daarnaast kun je eenvoudig afnamerapportages downloaden, met daarin de door jou gewenste informatie. Scheelt een hoop administratieve rompslomp! *

5) Advies op het gebied van gezond eten

In de webshop van Telesuper kun je per product de voedingswaarden, allergenen en keurmerken bekijken. Dat is handig als je bewoners met allergieën of speciale dieetwensen hebt. Ook zie je bij ieder product een score staan die laat zien hoe gezond het product is en waarom.

6) Vandaag besteld is overmorgen al in huis

Lekker snel dus! Het is overigens ook mogelijk om je maaltijden vooruit te plannen en in één keer meerdere bestellingen klaar te zetten. Scheelt weer tijd. Die extra tijd kun je mooi besteden aan je bewoners. Jij blij, zij blij.

Wil jij ook het gemak van Telesuper? Klik dan HIER.

* Grotere organisaties kan Telesuper op allerlei manieren verder ontzorgen. Denk aan handige ICT-toepassingen voor de inkoop en administratie, een client only-assortiment en afgestemde managementrapportage.

Meer tijd voor de bewoner als je de boodschappen door Telesuper laat bezorgen.
AM Fish
Zorgtotaal 2021