eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
20
APR

WijGastvrij organiseert drie digitale sessies ofwel Pre-Festivals die in het teken staan van werkplezier en geluk voor mensen die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken en gastvrijheid. Dit is de eerste. Wat maakt jouw team gelukkig?

15
MEI

WijGastvrij organiseert drie digitale sessies ofwel Pre-Festivals die in het teken staan van werkplezier en geluk voor mensen die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken en gastvrijheid. Dit is de tweede. Wat maakt jouw team gelukkig?

18 - 21
MEI

Zorgtotaal 2021 wordt in verband met corona een online vakbeurs. De beurs zou oorspronkelijk in maart plaatsvinden, maar is verschoven naar 18 t/m/ 21 mei. De live-editie staat gepland voor maart 2022. De exacte datums staan nog niet vast.

15 - 17
SEP

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2021 richt zich op de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. De beurs vond eerder in januari plaats, nu in september.

20 - 22
SEP

Gastvrij Rotterdam gaat in 2020 niet door. De beurs staat nu gepland voor september 2021.

21
SEP

WijGastvrij organiseert drie digitale sessies ofwel Pre-Festivals die in het teken staan van werkplezier en geluk voor mensen die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken en gastvrijheid. Dit is de derde. Wat maakt jouw team gelukkig?

11 - 13
OKT

De BBB Horecabeurs in MECC Maastricht is de oudste van Nederland. De editie van 2020 is afgelast en verplaatst naar oktober 2021.

26
NOV

Het Festival van de Gastvrijheid georganiseerd door WijGastvrij vindt plaats in Theater de Speeldoos in Baarn. Over geluk en werkplezier voor mensen die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken en gastvrijheid.

AM Fish
Zorgtotaal 2021