eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
09
FEB

Crisismanagement in de zorg. Over hoe je tijdig meer kunt doen om rampen te voorkomen. In een dag jezelf voorbereiden op de volgende crisis. Vindt plaats in Utrecht. Vroegboektarief €399,-. 

13 - 15
FEB

EvenTT in Leeuwarden. Met gastronomische wedstrijden. Dé ontmoetingsplaats waar vakgenoten elkaar tegenkomen, aldus de organisatie.

15
FEB

Het Jaarcongres Palliatieve Zorg. Vindt plaats in De Reehorst te Ede. Jaarlijks terugkerend. Met dit keer als thema: hoe kun je de beste kwaliteit van leven bieden voor de patiënt en diens omgeving? Vroegboektarief €249.

06 - 07
MRT

Horecabeurs Goes. Horecavakbeurs voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Met alles op het gebied van food, horeca en toerisme. Ook dit keer zijn er weer cooking battles ofwel kookwedstrijden.

27 - 28
MRT

Noord-Hollandse Horeca Beurs in Afas Stadion te Alkmaar. De thema’s zijn: duurzaamheid in de horeca, gemaksproducten, ambachtelijk vers en culinaire inspiratie.

13 - 15
JUN

Vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs. De digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving staat hier centraal. Hoe kunnen we daar met z’n allen naar toewerken? is de vraag die aandacht krijgt. 1362023 

AM Fish