eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
26
MRT

De Dag van de Gastvrijheid, een hit onder gastvrijheidsmedewerkers in de zorg, bestaat niet meer. Maar WijGastvrij brengt daar samen met haar partners wel iets voor in de plaats: het Festival van de Gastvrijheid. In Theater de Speeldoos in Baarn.

30 - 31
MRT

Het dak gaat eraf, zeggen ze wel eens als er een beurs moet worden gepromoot. In dit geval niet. De Noord-Hollandse Horecabeurs vindt namelijk plaats in het Afasstadion te Alkmaar.

21 - 23
SEP

Gastvrij Rotterdam vindt ook dit keer plaats in Rotterdam Ahoy. De organisatie meldt ieder jaar stijgende bezoekersaantallen. Beurs met een stevig randprogramma.

12 - 14
OKT

De BBB Horecabeurs in MECC Maastricht is de oudste van Nederland. Werd vroeger ook wel omschreven als de Bitter Ballen Beurs. Daar was de organisatie niet blij mee. De BBB wil nu een internationaal toonaangevende rol spelen.

22 - 26
NOV

De Horeca Expo Gent is een grote beurs die vijf dagen duurt. Geen enkele horecabeurs in Nederland evenaart dat aantal dagen. Er is van alles en nog wat te doen en de Belgen zijn er trotst op.

11 - 14
JAN

De Horecava is een vakbeurs in RAI Amsterdam. Voor horecaprofessionals. Af en toe tref je ook een ‘verdwaalde’ professional aan die zich in de zorg bezig houdt met eten, drinken en gastvrijheid.

20 - 21
JAN

Bio-beurs voor catering, horeca en horeca in de zorg. Organisator is de stichting Bionext. Met 370 standhouders en workshops waarin ondernemers die op biogebied van wanten weten aan het woord komen. Locatie IJsselhallen te Zwolle.

27 - 29
JAN

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer richt zich op de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Kent een uitgebreid randprogramma.