eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
21 - 23
SEP

Gastvrij Rotterdam vindt ook dit keer plaats in Rotterdam Ahoy. Waarschijnlijk dan, want weinig is zeker in dit corona-tijdperk. De organisatie meldt ieder jaar stijgende bezoekersaantallen. Beurs met een stevig randprogramma.

12 - 14
OKT

Ook onder voorbehoud. De BBB Horecabeurs in MECC Maastricht is de oudste van Nederland. Werd vroeger ook wel omschreven als de Bitter Ballen Beurs. Daar was de organisatie niet blij mee. De BBB wil nu een internationaal toonaangevende rol spelen.

22 - 26
NOV

De Horeca Expo Gent is een grote beurs die vijf dagen duurt. Geen enkele horecabeurs in Nederland evenaart dat aantal dagen. Er is van alles en nog wat te doen en de Belgen zijn er trotst op.

11 - 14
JAN

De Horecava is een vakbeurs in RAI Amsterdam. Voor horecaprofessionals. Af en toe tref je ook een ‘verdwaalde’ professional aan die zich in de zorg bezig houdt met eten, drinken en gastvrijheid.

20 - 21
JAN

Bio-beurs voor catering, horeca en horeca in de zorg. Organisator is de stichting Bionext. Met 370 standhouders en workshops waarin ondernemers die op biogebied van wanten weten aan het woord komen. Locatie IJsselhallen te Zwolle.

27 - 29
JAN

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer richt zich op de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Kent een uitgebreid randprogramma.