eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
03
FEB

Het Webinar Selectieve Smaaksturing voor Patiënten met Kanker is gratis online te volgen. Doel is om mensen die hun smaak zijn kwijtgeraakt – vaak als gevolg van chemo – weer met smaak te laten eten. Het webinar vindt plaats op 3 februari van 13.30 tot 15.00 uur.

07 - 09
FEB

De 14e editie van Horeca Eventt in Assen staat in het teken van beleving en innovatie. Culinaire wedstrijden luisteren deze vakbeurs weer op. De organisatie gaat ervan uit dat de beurs ondanks corona dit keer doorgang kan vinden.

22 - 23
APR

De Zorg en welzijn Carrièrebeurs richt zich op (bijna) afgestudeerde zorg- en welzijnkandidaten. Op deze beurs kunnen zij in contact komen met werkgevers. En andersom is dat ook het geval.

19
MEI

Het Festival van de Gastvrijheid staat opnieuw gepland. Opnieuw nodigt WijGastvrij je uit voor een paar uur geluk. “Een dag om jullie te bedanken, te laten lachen, te raken na een hectische tijd.” Van 11.00 tot 16.00 uur in de Speeldoos in Baarn. Richard de Hoop, Milo Berlijn en Annemarieke Driessen gaan je verrassen en inspireren.

14 - 16
JUN

De Vakbeurs Zorgtotaal is vastgesteld van 14 tot en met 16 juni in Jaarbeurs Utrecht. Het programma staat nog niet vast. Wel staat vast dat op deze beurs de Uitblinkers Awards worden uitgereikt.

05
NOV

De Parkstad Gezondheidsbeurs 2022 met thema’s zoals Zorg & Welzijn, Leren & Werken en Eten & Drinken. Vindt plaats op zaterdag 5 november in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade.

AM Fish