eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
13 - 16
JAN

Horecava. Vakbeurs voor professionals in de foodservice. Locatie RAI Amsterdam.

22 - 23
JAN

Bio-beurs voor catering, horeca en horeca in de zorg. Organisator is de stichting Bionext. Met 370 standhouders en workshops waarin ondernemers die op biogebied van wanten weten aan het woord komen. Locatie IJsselhallen te Zwolle.

24
JAN

Studiedag Voeding, bewegen en kanker. Voor onder andere diƫtisten en oncologisch verpleegkundigen. Locatie Van der Valk Utrecht.

29 - 31
JAN

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer richt zich op de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Kent een uitgebreid randprogramma met 120 workshops. Op 30 januari wordt om 13.00 uur het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering uitgereikt.

10 - 12
FEB

HorecaEvenTT staat in het teken van experimenteren, inspireren, motiveren en wedstrijdspanning. Locatie TT Hall Assen.

12
FEB

Het Jaarcongres Palliatieve Zorg. Aandacht voor de vraag hoe je de beste kwaliteit van leven voor de patiƫnt en diens omgeving kunt bieden.Locatie Reehorst Ede.

18
FEB

De Wijs Academie van WijGastvrij organiseert een workshop Omdenken voor de zorg in het Diakenessenhuis locatie Zeist. Denken in termen van mogelijkheden in plaats van problemen, staat deze middag centraal.

09 - 10
MRT

De Horecabeurs Goes richt zich op professionals in het zuidwesten van Nederland. Voor horeca en recreatie.

18
MRT

3e Nationaal Ouderen en Voeding Congres. Met onder andere aandacht voor de invloed van voeding op het brein. Locatie Reehorst Ede.

19
MRT

Tijdens Het Dementiecongres gaan experts in op vraagstukken uit de zorgpraktijk. Locatie Reehorst Ede.

30 - 31
MRT

Het dak gaat eraf, zeggen ze wel eens als er een beurs moet worden gepromoot. In dit geval niet. De Noord-Hollandse Horecabeurs vindt namelijk plaats in het Afasstadion te Alkmaar.

21 - 23
SEP

Gastvrij Rotterdam vindt ook dit keer plaats in Rotterdam Ahoy. De organisatie meldt ieder jaar stijgende bezoekersaantallen. Beurs met een stevig randprogramma.

12 - 14
OKT

De BBB Horecabeurs in MECC Maastricht is de oudste van Nederland. Werd vroeger ook wel omschreven als de Bitter Ballen Beurs. Daar was de organisatie niet blij mee. De BBB wil nu een internationaal toonaangevende rol spelen.

22 - 26
NOV

De Horeca Expo Gent is een grote beurs die vijf dagen duurt. Geen enkele horecabeurs in Nederland evenaart dat aantal dagen. Er is van alles en nog wat te doen en de Belgen zijn er trotst op.