eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij
15 - 17
SEP

Eindelijk een vakbeurs die door gaat. Onder voorbehoud, maar toch. De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2021 richt zich op de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. De beurs vond eerder in januari plaats, nu in september.

20 - 22
SEP

Het lijkt erop dat ook de vakbeurs Rotterdam Gastvrij door gaat. Ook onder voorbehoud. De organisatie is er klaar voor, het programma is rond.

06 - 10
OKT

Op 6 en 8 oktober houden Bert Muller en Socamel in Almere demonstraties betreffende het werken met hete lucht tijdens maaltijddistributie. De demo’s vinden op deze twee dagen plaats om 10.00 uur en 14.00 uur. Informatie verschijnt binnenkort op de site.

09 - 13
OKT

De Anuga wordt omschreven als de wereldwijde vakbeurs voor de voedings- en drankenindustrie. Kan van 9 t/m 13 oktober als vanouds weer in Keulen worden bezocht als corona geen roet in het eten gooit. Daarnaast is er een digitale versie van de Anuga.

11 - 13
OKT

De BBB Horecabeurs in MECC Maastricht is de oudste van Nederland. De editie van 2020 is afgelast en verplaatst naar oktober 2021.

16
NOV

Het Festival van de Gastvrijheid georganiseerd door WijGastvrij vindt plaats in Theater de Speeldoos in Baarn. Over geluk en werkplezier voor mensen die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken en gastvrijheid.

14 - 16
JUN

De Vakbeurs Zorgtotaal is vastgesteld van 14 tot en met 16 juni in Jaarbeurs Utrecht. Het programma staat nog niet vast. Wel staat vast dat op deze beurs de Uitblinkers Awards worden uitgereikt.

AM Fish
Zorgtotaal 2021