eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Uitblinker van het Jaar 2024

Ben of ken jij een topper? 

Ken jij één of meer toppers op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg? Mensen die een prijs zouden moeten winnen? Of ben je het zelf? Laat het ons weten en maak kans op de titel Uitblinker van het Jaar 2024, een bokaal en een geldprijs van €250,- ter beschikking gesteld door WijGastvrij.  

De wedstrijd wordt georganiseerd door vakblad Uitblinkers en WijGastvrij in samenwerking met de vakbeurs Zorg en food (voorheen Zorgtotaal). Tijdens die beurs vindt op woensdag 10 april in Jaarbeurs Utrecht de uitreiking plaats. De jury beoordeelt op vakkennis, betrokkenheid, persoonlijkheid, inzet, empathie en originaliteit. Je kunt jezelf opgeven, maar je mag ook een collega aanmelden die zich onderscheidt. Beschrijf wat jou of je collega zo bijzonder maakt.

De jury bestaat uit Maarten Bijlsma (bestuurslid WijGastvrij en Leidinggevende Front Office bij Nieuw Unicum), Elly Baak (Teamleider Patiënten Voeding, Restauratieve dienst en Catering LUMC en eigenaar B&V opleidingen) en Shoja Hamidi (voormalig winnaar Uitblinker van het Jaar en kok Zorggroep Charim.)

Aanmelden is mogelijk tot 15 maart 2024.

Bekijk hier de uitreiking van de Uitblinkers Awards 2022.

Aanmeldformulier 2024


    Aanmelder

    Kandidaat

    AM Fish
    Nescafe