eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Awards

Muziek en vakmanschap

Ze komen eraan: de Uitblinkers Awards voor de zorg. Ken jij één of meer toppers op het gebied van muziek, innovatie of vakmanschap? Of ben je er zelf een? Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

De finales vinden plaats tijdens Zorgtotaal in Jaarbeurs Utrecht. In verband met corona is deze voor de tweede keer uitgesteld. De nieuwe datums zijn 14 t/m 16 juni 2022 in Utrecht. De aanmeldingen die tot nu toe zijn binnengekomen, blijven staan. Deelnemers krijgen t.z.t. bericht

De jury bestaat uit: Maarten Bijlsma (voorzitter), Dinesh Kesharie, Ignar Rip, Barteld Oppers en Peter Sol. Zie ook het bericht elders op deze site.

Geldprijs €250

De winnaars van de twee categorieën ontvangen niet alleen een bokaal en een oorkonde, maar ook een geldprijs van €250,-. voor persoonlijk gebruik. Ter beschikking gesteld door WijGastvrij.

De wedstrijden worden georganiseerd door het vakblad Uitblinkers, de nieuwssite Uitblinkersindezorg.nl en WijGastvrij. In samenwerking met de Vakbeurs Zorgtotaal. Op die beurs maken we tijdens een muzikale finale de winnaars bekend en reiken we de prijzen uit.

Het gaat om twee awards:
Uitblinkers Music Award 2022
Uitblinker van het Jaar 2022

Uitblinkers Music Award ’22

Met de Uitblinkers Music Award 2022 wordt ingespeeld op de grote rol die muziek kan spelen in het leven van mensen die van zorg afhankelijk zijn. Tijdens de corona-lockdown werd dat eens te meer duidelijk.

Tientallen bands, muzikanten en dj’s traden op in tuinen en op pleinen voor zorgcentra en verpleeghuizen. Daar waar dat kon zorgden ze voor afleiding, plezier en muziek afgestemd op de smaak van de bewoners.

Herkenbare muziek vaak, uit de tijd dat die bewoners jong waren. Muziek die zorgt voor een o-ja-gevoel, afleiding en opleving. Het doel van de muziek moet zijn om bewoners van zorginstellingen en ziekenhuizen herkenbaarheid, afleiding en plezier te bezorgen.

Vooral ouderen kunnen baat hebben bij juiste muziek.

Muzikanten die deel willen nemen aan de contest worden verzocht zich te melden en een filmpje (link) toe te sturen. Je mag ook een groep of muzikant aanmelden die jij goed vindt.

De jury zal de inzendingen beoordelen en drie genomineerden uitnodigen voor een optreden op Zorgtotaal 2021 in Jaarbeurs Utrecht. Aldaar wordt bepaald wie er met de Uitblinkers Music Award 2022 naar huis gaat.

Inzenden tot 10 mei 2022, onder vermelding van Uitblinkers Music Award 2021. Zie het inschrijfformulier onder aan de pagina.

Uitblinker van het Jaar ’22

Gericht op medewerkers en managers die zich in de zorg bezighouden met eten, drinken, welzijn en gastvrijheid, en die hart hebben voor de goede zaak. Wie wordt Uitblinker van het Jaar 2021?

Wie heeft het meeste hart voor de zaak?

De jury beoordeelt op vakkennis, betrokkenheid, persoonlijkheid, inzet, empathie en originaliteit.

Je kunt jezelf opgeven, maar je mag ook een collega aanmelden die zich onderscheidt. Beschrijf wat jou of je collega zo bijzonder maakt.

Inzenden tot 10 mei 2022, onder vermelding van Uitblinker van het Jaar 2022. Zie het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Inschrijfformulier


    Aanmelder

    Kandidaat


    AM Fish