eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Aanschuiftafels voor thuiswonende ouderen bij Respect

WijGastvrij

WijGastvrij organiseert in twee locaties van Respect drie zogeheten aanschuiftafels ook wel inloopdiners genoemd. Diners voor thuiswonende ouderen uit de omgeving en anderen.

WijGastvrij werkt hierbij samen met Respect en de Participatie Keuken. Leden en bestuursleden van WijGastvrij nemen het koken en het serveren voor hun rekening. De Aanschuiftafels vinden plaats op de donderdagen 12 oktober, 9 november en 14 december van 17.00 tot 19.00 uur.

De eerste is in Brasserie de Windes te Scheveningen (onderdeel van Respect) de tweede en de derde in het pas heropende Uiterjoon. Het menu bestaat uit gekonfijte zalm met een salade van bloemkool en wasabi mayonaise. Als hoofdgerecht gebraiseerde kalfssukade op een bedje van aardappel mousseline met diverse groenten, begeleidt door een saus van Old Amsterdam. Crème brûlée met vanilleroomijs is het nagerecht.

De kosten bedragen €10 per persoon.

Het fenomeen Aanschuiftafel is in principe bedoeld om thuiswonende ouderen in contact te brengen met mensen uit hun omgeving. Instellingen kunnen zich met aanschuiftafels presenteren aan ouderen.

Wil jij er ook bij zijn en wellicht meehelpen met koken of serveren, ga naar de site van WijGastvrij.

AM Fish