eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Activiteiten WijGastvrij

Voor snelle beslissers

Op 19 november kun je naar de Pimp Theater Show voor de zorg, op 22 november is er een Workshop Storytelling voor de zorg en op 10 december het eindejaarsdiner.

Ziehier de activiteiten die WijGastvrij dit jaar nog te bieden heeft. Voor snelle beslissers. Hieronder een korte vooruitblik.

Theater voor de zorg

Milo Berlijn treedt op 19 november voor de zorg.

Velen kennen de Pimp Theater Show van Milo Berlijn. Een show die in het teken staat van gastvrijheid, blijheid, service en een eigenzinnige kijk op de zaak van de ‘artiest’.

De show die Milo Berlijn op 19 november in het Zonnehuis Amsterdam verzorgt, wijkt af van de voorgaande uitvoeringen en is toegesneden op gastvrijheidsprofessionals in de zorg.

Berlijn doet dat in samenspraak met het bestuur van WijGastvrij, dat zo veel mogelijk leden in staat wil stellen om deze voorstelling bij te wonen en daarom 40 kaarten weggeeft. Aan leden wel te verstaan. Zie de agenda van WijGastvrij.

Workshop Storytelling

De Wijs Academie van WijGastvrijorganiseert samen met Syndle op 22 november in het Diakonessenhuis te Utrecht de Workshop Storytelling. In deze workshop krijg je handvatten om jouw vaardigheid te vergroten.

Het maakt daarbij niet uit of je manager bent, teamleider of aan het bed van de patiënt/ bewoner staat. Zie de site van WijGastvrij.

Culinaire afsluiting

Eerder dit jaar organiseerde WijGastvrij het aspergediner.

Als klap op de vuurpijl organiseert WijGastvrij samen met Gastronomisch Gilde op 10 december het eindejaarsdiner. Een traditie.

De locatie is La Brasserie ROC Albeda College Maassluis. Voor informatie en aanmelden, zie de agenda van Wijgastvrij.nl.

AM Fish