eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Digitaal Pre-festival van de Gastvrijheid

Milo Berlijn

Op het echte Festival van de Gastvrijheid, dat twee keer moest worden uitgesteld, moeten we nog even wachten. Maar er komt wel wat anders aan: het Digitaal Nieuwjaars Pre-festival van de Gastvrijheid. Op 19 januari.

Dat heeft WijGastvrij in haar nieuwsbrief laten weten. De reden is dat de organisatie voor een beetje afleiding en vrolijkheid wil zorgen nu corona het humeur in Nederland drukt. “Ook het chagrijn waart als een virus rond. We hebben behoefte aan een uitlaatklep, we willen de zinnen verzetten.”

Theaters gesloten

Maar de horeca zit op slot, stadions blijven leeg, theaters zijn gesloten, aldus WijGastvrij. “Dat roept om het Digitale Prefestival van de Gastvrijheid. Een uurtje dollen om mensen weer goedgemutst te krijgen.”

Milo Berlijn zal op 19 januari van 19.00 tot 20:00 uur een show verzorgen. Vanaf het podium van Theater Het Pakhuis in Hoorn worden sfeer en inspiratie “de huiskamer in geblazen”.  Met onder andere een interactieve quiz.

Wist-je-datjes

De laatste Wist-je-datjes en bekende personen en het RIVVM (Rijksinstituut Voor Veerkrachtige Mensen) spatten van je beeldscherm, belooft WijGastvrij. “Dit festival staat garant voor ultiem vermaak en ontspanning. Tot we weer naar buiten mogen is humor het beste medicijn tegen corona.”

Je kunt gratis deelnemen. Het digitale aanmeldingsformulier vind je hier.

Enquête WijGastvrij

WijGastvrij liet al eerder weten dat het nog meer gastvrijheidsmedewerkers wil verbinden. Daarvoor hebben we uw mening nodig, aldus de organisatie, die een enquête heeft uitgezet.

Deelnemers aan de enquête maken kans op prijzen van Tony’s Chocolonely. Zie hier de enquête.

AM Fish