eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Effect corona op voeding ouderenzorg

Webinar op 6 april

Welke effecten heeft corona op voeding in de ouderenzorg? Op maandag 6 april presenteert Sense FM om 15.30 uur de uitkomsten van onderzoek.

Het onderzoek bevindt zich in de afrondende fase. Instellingen, cateraars en maaltijdproducenten zijn geïnterviewd, aldus Wim van der Meer van Sense FM. De randstad is bij het onderzoek goed vertegenwoordigd. “Ik zou graag nog enkele deelnemers uit het oosten en noorden van het land interviewen. Mensen die wij hebben geïnterviewd worden uitgenodigd om het webinar bij te wonen.”

Komenden maanden

Wim van der Meer: aandacht voor kansen en bedreigingen.

Van der Meer laat weten goed zicht te hebben op wat er nu gebeurt en waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Tijdens het webinar van maandag 6 april besteedt hij daar aandacht aan. “Bijzondere aandacht krijgen de kansen en bedreigingen en de scenario’s die we ontwikkelen voor de komende maanden.”

Vragen stellenw.vandermeer@sensefm.nl

Vragen stelen Deelnemers aan het webinar krijgen de kans om vragen te stellen en direct in contact te komen met collega’s in het werkveld. Dat gebeurt uiteraard online. Mensen die interesse hebben kunnen dat laten weten, zij ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar w.vandermeer@sensefm.nl.

AM Fish