eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Festival van de Gastvrijheid verplaatst naar najaar

Zorg

Het Festival van de Gastvrijheid is door toedoen van het Coronavirus verplaatst naar het najaar. Het stond aanvankelijk gepland op 26 maart.

WijGastvrij, Trainmark en Syndle hebben bekendgemaakt dat het evenement voor gastvrijheidsprofessionals in de zorg voorlopig geen doorgang vindt. Personen die zich hebben aangemeld krijgen hun geld teruggestort, aldus Paul Hoogmoed van WijGastvrij. Nadere mededelingen over het festival zullen na de zomer volgen.

Het programma van het uitgestelde festival blijft vooralsnog ongewijzigd. De dag zal in het teken staan van geluk, plezier en met kleine dingen het verschil maken. “Met topsprekers als Richard de Hoop, Milo Berlijn en Annemarieke Driessen is een dag vol waardering, geraakt worden en lachen gegarandeerd”, aldus WijGastvrij.

Het Festival van de Gastvrijheid is verplaatst.

Uitblinkers in het zonnetje

Werkgeluk en plezier. Daar draait het om tijdens het festival. “Het zijn de belangrijkste ingrediënten om lang en met veel plezier ergens te blijven werken. Daarom is het onze missie om de uitblinkers uit de zorg in het zonnetje te zetten voor alles wat ze doen en betekenen voor anderen.”

WijGastvrij nodigt gastvrijheidsprofessionals in de zorg uit voor een paar uur geluk. “Een dag om jullie te bedanken, te laten lachen en te raken.”

Programma

Het Festival van de Gastvrijheid zal dit najaar volgens de voorlopige planning plaatsvinden in Theater de Speeldoos in Baarn. Zoals gemeld: nadere mededelingen volgen.

11:00 Ontvangst

11:30 aftrap Milo Berlijn

11:45 Annemarieke Driessen

12:30 Verwenlunch

13:30 Geluksquiz

14:15 Drankje met iets lekkers

14:30 Richard de Hoop

15:30 Afsluiting Milo Berlijn

16:00 Borrel

Wijgastvrij

WijGastvrij is de branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg. WijGastvrij wil de trots terugbrengen, het plezier in het vakgebied vergroten en al die Uitblinkers nog verder ontwikkelen.

Milo Berlijn

Milo Berlijn ontwikkelde een eigen visie op gastvrijheid.

Milo Berlijn: ontwikkelde een totaal eigen visie op gastvrijheid, gebaseerd op de IK-factor en de kettingreactie van de hospitality. Als ik aardig ben voor mijn gast, is mijn gast aardig voor mij, heb ik meer plezier in mijn werk en beleeft de gast meer plezier aan zijn verblijf. Gastvrijheidverlening begint bij de eenvoud van ‘ik’ en eindigt bij de kracht van ‘wij’.

Annemarieke Driessen

Annemarieke Driessen brengt mensen in beweging.

Annemarieke Driessen: weet waar ze het over heeft en raakt met een lach en een traan. Een inspirerend verhaal, dat prikkelt, door pakkende persoonlijke metaforen. Hierdoor raakt zij mensen en brengt ze mensen in beweging. Soms voor even en vaak voor heel het leven.

Richard de Hoop

Richard de Hoop is een realistische, energieke optimist.

Richard de Hoop: internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken.

Theater de Speeldoos

Het evenement zal plaatsvinden in Theater de Speeldoos te Baarn. Kosten voor de geheel verzorgde dag bedragen €50 . Mededelingen over de nieuwe datum zullen volgen.