eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Festival van de Gastvrijheid op 3 november in Baarn

Zorg

Het Festival van de Gastvrijheid dat aanvankelijk op 26 maart zou plaatsvinden, is verplaatst naar 3 november. De locatie en het programma blijven ongewijzigd.

WijGastvrij en haar partners hebben het festival af moeten lassen vanwege maatregelen ter beteugeling van het coronavirus. Geïnteresseerden die al betaald hadden, kregen hun geld terug.

Het festival vindt plaats op 3 november in Baarn.

Het festival wordt georganiseerd door WijGastvrij, Trainmark en Syndle. De dag zal in het teken staan van geluk, plezier en met kleine dingen het verschil maken. “Met topsprekers als Richard de Hoop, Milo Berlijn en Annemarieke Driessen is een dag vol waardering, geraakt worden en lachen gegarandeerd”, aldus WijGastvrij.

Uitblinkers in het zonnetje

Werkgeluk en plezier. Daar draait het om tijdens het festival. “Het zijn de belangrijkste ingrediënten om lang en met veel plezier ergens te blijven werken. Daarom is het onze missie om de uitblinkers uit de zorg in het zonnetje te zetten voor alles wat ze doen en betekenen voor anderen.”

WijGastvrij nodigt gastvrijheidsprofessionals in de zorg uit voor een paar uur geluk. “Een dag om jullie te bedanken, te laten lachen en te raken.”

Programma

Het Festival van de Gastvrijheid zal dit najaar volgens de voorlopige planning plaatsvinden in Theater de Speeldoos in Baarn. Zoals gemeld: nadere mededelingen volgen.

11:00 Ontvangst

11:30 aftrap Milo Berlijn

11:45 Annemarieke Driessen

12:30 Verwenlunch

13:30 Geluksquiz

14:15 Drankje met iets lekkers

14:30 Richard de Hoop

15:30 Afsluiting Milo Berlijn

16:00 Borrel

Wijgastvrij

WijGastvrij is de branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg. WijGastvrij wil de trots terugbrengen, het plezier in het vakgebied vergroten en al die Uitblinkers nog verder ontwikkelen.

Milo Berlijn

Milo Berlijn : “Gastvrijheid begint bij de eenvoud van ik.”

Milo Berlijn ontwikkelde een eigen visie op gastvrijheid, gebaseerd op de IK-factor en de kettingreactie van de hospitality.

Als ik aardig ben voor mijn gast, is mijn gast aardig voor mij, heb ik meer plezier in mijn werk en beleeft de gast meer plezier aan zijn verblijf, aldus Berlijn. “Gastvrijheidsverlening begint bij de eenvoud van ‘ik’ en eindigt bij de kracht van wij.”

Annemarieke Driessen

Annemarieke Driessen raakt met een lach en een traan.

Annemarieke Driessen: weet waar ze het over heeft en raakt met een lach en een traan. Een inspirerend verhaal, dat prikkelt, door pakkende persoonlijke metaforen.
Hierdoor raakt zij mensen en brengt ze mensen in beweging. Soms voor even en vaak voor heel het leven.

Richard de Hoop

Richard de Hoop is een realistische, energieke optimist.

Richard de Hoop: internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is.
Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken.

Theater de Speeldoos

Het evenement zal plaatsvinden in Theater de Speeldoos te Baarn. Kosten voor de geheel verzorgde dag bedragen €50 . Voor informatie en aanmelden zie Wijgastvrij.nl.

AM Fish