eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Festival van de Gastvrijheid op 26 maart in Baarn

Zorg

De Dag van de Gastvrijheid krijgt met het Festival van de Gastvrijheid nieuw leven ingeblazen. WijGastvrij organiseert het in samenwerking met Trainmark en Syndle op 26 maart. Het is een evenement voor gastvrijheidsprofessionals in de zorg.

De dag staat in het teken van geluk, plezier en met kleine dingen het verschil maken. “Met topsprekers als Richard de Hoop, Milo Berlijn en Annemarieke Driessen is een dag vol waardering, geraakt worden en lachen gegarandeerd”, aldus WijGastvrij.

Het Festival van de Gastvrijheid is op 26 maart in Baarn.

Uitblinkers in het zonnetje

Werkgeluk en plezier. Daar draait het om tijdens het festival. “Het zijn de belangrijkste ingrediënten om lang en met veel plezier ergens te blijven werken. Daarom is het onze missie om de uitblinkers uit de zorg in het zonnetje te zetten voor alles wat ze doen en betekenen voor anderen.”

WijGastvrij nodigt gastvrijheidsprofessionals in de zorg uit voor een paar uur geluk. “Een dag om jullie te bedanken, te laten lachen en te raken.”

Programma

Het Festival van de Gastvrijheid vindt plaats op donderdag 26 maart van 11.00 tot 17.00 in Theater de Speeldoos in Baarn.

11:00 Ontvangst

11:30 aftrap Milo Berlijn

11:45 Annemarieke Driessen

12:30 Verwen lunch

13:30 Geluksquiz

14:15 Drankje met iets lekkers

14:30 Richard de Hoop

15:30 Afsluiting Milo Berlijn

16:00 Borrel

Wijgastvrij

WijGastvrij is de branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg. WijGastvrij wil de trots terugbrengen, het plezier in het vakgebied vergroten en al die Uitblinkers nog verder ontwikkelen.

Milo Berlijn

Milo Berlijn ontwikkelde een eigen visie op gastvrijheid.

Milo Berlijn: ontwikkelde een totaal eigen visie op gastvrijheid, gebaseerd op de IK-factor en de kettingreactie van de hospitality. Als ik aardig ben voor mijn gast, is mijn gast aardig voor mij, heb ik meer plezier in mijn werk en beleeft de gast meer plezier aan zijn verblijf. Gastvrijheidverlening begint bij de eenvoud van ‘ik’ en eindigt bij de kracht van ‘wij’.

Annemarieke Driessen

Annemarieke Driessen brengt mensen in beweging.

Annemarieke Driessen: weet waar ze het over heeft en raakt met een lach en een traan. Een inspirerend verhaal, dat prikkelt, door pakkende persoonlijke metaforen. Hierdoor raakt zij mensen en brengt ze mensen in beweging. Soms voor even en vaak voor heel het leven.

Richard de Hoop

Richard de Hoop is een realistische, energieke optimist.

Richard de Hoop: internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken.

Aanmelden

Het evenementen vindt op donderdag 26 maart plaats Theater De Speeldoos te Baarn. Kosten voor de geheel verzorgde dag bedragen €50 . Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van WijGastvrij.