eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Festival van de Gastvrijheid opnieuw uitgesteld

WijGastvrij

Door omstandigheden gedwongen heeft het bestuur van WijGastvrij voor de derde keer het Festival van de Gastvrijheid uit moeten stellen. Het uitstel is na de persconferentie van afgelopen vrijdag bekend gemaakt.

“Helaas zijn we voor de derde keer ingehaald door de omstandigheden en na de persconferentie van vanavond is het echt niet langer verantwoord om met een groep bij elkaar te komen op 16 november”, meldt Paul Hoogmoed van WijGastvrij in een speciale editie van de nieuwsbrief van WijGastvrij en op sociale media.  “Na drie afgelastingen wachten we het voorjaar/ zomer af voor de vierde poging.”

Bedankt en sterkte!

Belangstellenden die zich hebben ingeschreven hebben bericht gekregen van het uitstel. Het bestuur voegt toe dat er ook dit keer geen kosten rekening te brengen. “Bedankt uitblinkers en sterkte de komende periode. We bedanken jullie voor het vertrouwen”, meldt Paul Hoogmoed.

Het Festival van de Gastvrijheid zou op 16 november in Baarn plaatsvinden. De dag zou in het teken staan van geluk, plezier en met kleine dingen het verschil maken. WijGastvrij gaat het Festival van de Gastvrijheid nu voor de vierde keer vaststellen. Mededelingen daarover zullen volgen.

AM Fish