eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Festival van de Gastvrijheid opnieuw uitgesteld

WijGastvrij

Het Festival van de Gastvrijheid dat op 3 november plaats zou vinden is tot nader order uitgesteld. Het is de tweede keer dat corona roet in het eten gooit.

Het bestuur van WijGastvrij laat weten door de omstandigheden te zijn ingehaald. “Het is niet verantwoord om met een groep bij elkaar te komen”, zo meldt het bestuur. “Na twee afgelastingen wachten we nu tot het weer veilig is om het festival te organiseren.” Daarmee wordt gedoeld op corona dat de laatste weken weer driftig om zich heen grijpt.

Twee keer uitverkocht

Het festival dat aanvankelijk op 26 maart gehouden zou worden, was tot twee maal toe uitverkocht. Met de toevoeging dat de editie van 3 november slechts 75 personen mocht toelaten. De eerste keer hebben alle inschrijvers hun geld teruggekregen. De tweede keer zou er bij de ingang betaald worden. Voor informatie zie de site van WijGastvrij.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van WijGastvrij op 2 november gaat wel door. Maar dan online. Het bestuur roept leden op om zich via Microsoft Teams in te schrijven. Via dat medium kan er interactief worden vergaderd met geluid, beeld en de mogelijkheid tot het maken van opmerkingen of het stellen van vragen.

Voor aanmelden via Wijgastvrij.nl klik hier.

AM Fish