eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Finales Uitblinkers Awards op woensdag 15 juni

Uitblinkers Awards

De finales van de Uitblinkers Awards voor de zorg zijn op woensdag 15 juni vanaf 11.30 uur. Dit gebeurt in een van de theaters van Zorgtotaal, evenals Zorg & ICT, onderdeel van de Dutch Health Week in Jaarbeurs Utrecht.

Er zijn drie Uitblinkers Awards voor eten, drinken en gastvrijheid in de zorg: Uitblinkers Music Award 2022, Uitblinkers Innovatie Award 2022 en Uitblinker van het Jaar 2022. Aanmelden is nog mogelijk tot 10 mei. Zie het onderdeel awards elders op deze site.

Tijdens Zorgtotaal staat de transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving centraal. Zorgtotaal (14 tot en met 16 juni) is onderdeel van Dutch Health Week (13 tot en met 18 juni), dat een bredere van opzet kent dan de zorg en in het teken staat van gezondheid. Universiteiten, hogescholen, bedrijven en tal van maatschappelijke organisaties werken eraan mee.

Healthy Food Park

Nieuw op Zorgtotaal is het Healthy Food Park. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. De campagne ‘Samen maken we zorg Toekomstproef’ zal daar onder meer worden toegelicht. Ook kun je ter plekke een quickscan laten maken van jouw zorginstelling door Goede Zorg Proef Je.

Het initiatief voor Healthy Food Park is tot stand gekomen in samenspraak met Zorgboodschap, Huuskes, Bidfood, Distrivers, Daily Fresh Food, Witvoet en Van Hoeckel.

Stand Uitblinkers

Ook Uitblinkers en WijGastvrij zijn beide vertegenwoordigd met een stand in het Healthy Food Park. Bezoekers kunnen daar drie dagen lang vragen stellen aan mensen uit de praktijk van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg.

AM Fish