eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Genomineerden bekendgemaakt tijdens Festival van de Gastvrijheid

Uitblinkers Awards

De jury van de Uitblinkers Awards 2022 zal de namen van de genomineerden donderdag 19 mei bekend maken. Dat gebeurt tijdens het Festival van de Gastvrijheid in Baarn.

Maarten Bijlsma (zie foto) voorzitter van de jury, maakt de namen bekend tijdens het middagprogramma van het festival. Het gaat om zes nominaties. Drie voor de Uitblinkers Music Award 2022 en drie voor Uitblinker van het Jaar 2022.

De Uitblinkers Innovatie Trofee is gecanceld wegens een gebrek aan inzendingen die aan de criteria van de jury voldoen. “We hebben daar helaas vanaf moeten zien”, aldus Bijlsma.

Intussen is ook de samenstelling van de jury aangepast. Peter Sol moet wegens drukte afzien van het jurywerk. Barteld Oppers heeft zich teruggetrokken vanwege het feit dat er vier inzendingen zijn van Woonzorg Flevoland waar Oppers werkzaam is. “Ik ben hartstikke trots op de inzendingen”, aldus Oppers “Maar het voelt niet goed om mijn eigen collega’s ten behoeve van deze award te moeten beoordelen.”

Samenstelling jury

De jury bestaat nu uit voorzitter Maarten Bijlsma (teamleider Zorg Locatie Spaar en Hout van Pro Senectute te Haarlem), Ignar Rip (eigenaar MuziekGeluk, trainer, producent van de Joy, een ‘muziekdoosje’ met geprogrammeerde voorkeuren afgestemd op de persoon) en Dinesh Kesharie (Helpende Plus in OLVG).

De Uitblinkers Awards zullen 15 juni op de vakbeurs Zorgtotaal te Utrecht worden uitgereikt. Informatie over het Festival van de Gastvrijheid vind je hier.  

Ignar Rip van MuziekGeluk heeft zitting in de jury van de Uitblinkers Awards 2022.
Dinesh Kesharie
Dinesh Kesharie van OLVG is een van de drie juryleden.

AM Fish