eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

McDonald’s stuurt gratis eten naar patiënt

Bijval en afkeuring

McDonald’s heeft een gratis maaltijd verstuurd naar een patiënt in het ziekenhuis. Dit ging vergezeld van een briefje waarin de man beterschap werd toegewenst.  

De attentie was afkomstig van een McDonald’s vestiging in de Verenigde Arabische Emiraten. Het bericht werd via sociale media verspreid. Het leverde bijval en afkeuring op.

Op LinkedIn was Dom Mernock complimenteus. “Dit is echt wat je zou moeten doen met de klantgegevens die je verzamelt. Petje af, McDonald’s.” Hij doelde op het feit dat de bewuste patiënt een bestelling had geplaatst vanuit het ziekenhuis waar  McDonald’s op inspeelde.  

Een andere ‘fan’ schreef: “Over empathie gesproken! Goed gedaan.” Een derde deed er nog een schepje bovenop: “Ongelooflijk en prijzenswaardig.”

“McDonald’s heeft waarschijnlijk bijgedragen aan zijn ziekenhuisopname”

Andere gebruikers hadden scherpe kritiek op de ‘stunt’ van McDonald’s, zo meldt Timesnownews.com. Iemand schreef: “Als ze echt om een ​​klant in het ziekenhuis gaven, hadden ze de bestelling moeten weigeren.” Een medestander van hem: “Ironisch, McDonald’s heeft waarschijnlijk bijgedragen aan zijn ziekenhuisopname.”

AM Fish