eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Nieuwe bestuursleden WijGastvrij

Van der Laan treedt af

Bernadette Molier en Ruud Verkaaik zijn de nieuwe bestuursleden van WijGastvrij. Zij zijn voorgedragen en gekozen tijdens de digitale jaarvergadering via Teams op dinsdag 2 juli. Ron van der Laan treedt af als bestuurslid.

Met de twee nieuwe bestuursleden haalt WijGastvrij op het gebied van eten en drinken in de zorg een forse dosis knowhow binnen de organisatie. Bernadette Molier is directeur van opleidingsinstituut Threewise en werkzaam bij de Horeca Academie.

Ruud Verkaaik is projectleider bij Care Culinair dat zich toelegt op het ondersteunen, trainen en motiveren van zorgorganisaties met als doel goede voedingsconcepten te realiseren.

Ron van der Laan neemt na ruim 7 jaar afscheid als bestuurslid van WijGastvrij. Daarvoor was hij bestuurslid van andere organisaties (VHVG, Vhmn) die zich toelegden op eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. Het bestuur nam op gepaste wijze al eerder afscheid van Van der Laan die veel tijd steekt in het opknappen van zijn tweede woning in Frankrijk.

WijGastvrij-voorzitter Michel Overwijk bedankte Van der Laan voor zijn inzet. “Dank voor alles wat je hebt bijgedragen aan het vak en de vakgroepen. Verenigingen draaien op mensen zoals jij en dat mogen we zeker benadrukken.”

AM Fish