eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Nu ook zorgopleidingen in Veenendaal

Threewise zorgacademie

Threewise zorgacademie heeft een nieuwe locatie voor zorgopleidingen op mbo-niveau. In Veenendaal. Threewise start hier vanaf maart de verkorte opleidingen Verzorgende IG en Helpende Zorg & Welzijn.

Threewise zorgacademie – een vakschool voor de zorg in Den Haag en omgeving –  laat weten dat er vanuit heel Nederland interesse is voor de opleidingen met open inschrijving zoals Threewise die aanbiedt. Maar de reis naar Rijswijk, waar men de opleidingen aanbiedt, is voor velen te ver.

Daarom wordt een nieuwe locatie in Veenendaal betrokken. Threewise-directeur Bernadette Molier zegt daarover: “We richten ons hiermee op mensen uit onder meer Ede, Arnhem, Amersfoort, Utrecht en omliggende gemeenten. En natuurlijk uit Veenendaal zelf.”

Meer locaties zullen mogelijk volgen. Het is de bedoeling dat Threewise ook in Brabant, Limburg en Overijssel vestigingen gaat openen.

De eerste opleidingen die in maart in Veenendaal van start gaan, betreffen de verkorte opleidingen Verzorgende IG en Helpende Zorg & Welzijn. Om de paar maanden starten nieuwe klassen.

De opleidingen kunnen worden gevolgd door zorgprofessionals die via hun werkgever een opleiding willen volgen, maar ook door zij-instromers en zzp’ers. Ook organisaties kunnen hun medewerkers bij Threewise laten opleiden.

AM Fish