eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Uitblinkers 28 het land in

Magazine WijGastvrij

Uitblinkers 28 komt deze week naar je toe. Wat kun je verwachten? Hieronder de belangrijkste onderwerpen. 

  • Een keuken die na 25 weer wordt geopend in een zorgcentrum. Twee koks bereiden hier dagelijks de maaltijden.
  • Wat je eet beïnvloedt je gedrag en je gevoel. Een psycholoog geeft uitleg.
  • Innovaties die het herstel bevorderen. Bezoek op 9 januari een care-symposium op de Horecava.
  • WijGastvrij bereidde een diner ten behoeve van een aanschuiftafel. Een verslag.
  • Eiwitsupplementen zijn op meerdere plekken verkrijgbaar. Hoe beoordeel je ze?
  • Zelf afwasmiddel maken en andere tips om te besparen.
  • Een ziekenhuis dat maar liefst 73% vegetarisch serveert. Hoe pak je dat aan?
  • Hoe kun je bewoners of patienten overtuigen om een bepaalde menukeuze te maken?
  • Monique Adelaar was begeleider voeding. Ze heeft alles gegeven en ging noodgedwongen met vervroegd pension.
  • Bijzonder kookboek. One Pro adviseert om één proteïnesoort per maaltijd te gebruiken.  
  • Uitblinker van het Jaar 2024. Wie kunnen we nomineren?
  • Regenereren is dus een vak. Verslag van een speciale sessie.
  • Back to de boer. Een ziekenhuis en een zorginstelling kopen rechtstreeks in van boeren.     

Dit alles in Uitblinkers 28, zie ook de digitale versie.

AM Fish
Nescafe