eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Vijf juryleden beslissen

Uitblinkers Awards Uitblinkers Awards

De redactie van Uitblinkers heeft vijf juryleden benoemd die gaan beslissen welke inzendingen de prijzen gaan winnen in de drie categorieën van de Uitblinkers Awards. De prijzen worden uitgereikt op de eerstvolgende vakbeurs Zorgtotaal. 

De awards worden georganiseerd door het vakblad Uitblinkers, de nieuwssite Uitblinkersindezorg.nl en WijGastvrij. Dit gebeurt in samenwerking met de Vakbeurs Zorgtotaal. Op die beurs worden tijdens een muzikale finale de winnaars bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt.

Geldprijs €250,-

Behalve een bokaal, een oorkonde en de nodige publiciteit ontvangen de drie totaalwinnaars persoonlijk een geldbedrag van €250. Dit bedrag is beschikbaar gesteld door WijGastvrij. Het gaat om drie awards: Uitblinkers Music Award, Uitblinkers Innovatie Award en Uitblinker van het Jaar.

De jury

Maarten Bijlsma (voorzitter jury), bestuurslid van WijGastvrij en teamleider Zorg Locatie Spaar en Hout van Pro Sinecure te Haarlem.
Barteld Oppers, manager Gastvrijheid en Welzijn, woonzorg Flevoland. Eigenaar van het platform Yellow Monkey Innovation. Specialiteit innovatie.
Dinesh Kesharie
Dinesh Kesharie, voedingsassistent in OLVG, thans in opleiding als helpende. Specialiteiten: vakmanschap en gastvrijheid.  
Jurylid uitblinkers Awards
Peter Sol, manager voedingsproductie Tergooi Ziekenhuizen. Specialiteit: eten en drinken.
Ignar Rip, eigenaar MuziekGeluk, trainer, producent van de Joy, een ‘muziekdoosje’ met geprogrammeerde voorkeuren afgestemd op de persoon. Wordt gebruikt in de zorg. Specialiteit: muziek.AM Fish