eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Wie is wie?

WijGastvrij bezoekt Willem de Boer

Zie op de foto de personen die deelnamen aan de excursie van WijGastvrij bij CuliCare, onderdeel van Willem de Boer in Emmeloord. De gasten zijn uit oogpunt van voedselveiligheid getooid met mutsjes en gehuld in papieren mantels, een beetje incognito. Wie is wie?     

De dag (11 mei) stond in het teken van de zes eetmomenten op een dag, waarbij patiënten op ieder eetmoment kunnen kiezen tussen meerdere gerechtjes. Goed voor het herstel en het humeur. Maar hoe komt een en ander tot stand? Bij Willem de Boer in Emmeloord werd het allemaal uiteengezet.

De sessie kenmerkte zich door een hoog gastvrijheidsgehalte

Het bleef in Emmeloord niet bij praten en kijken. De 40 aanwezigen kregen voortdurend hapjes en drankjes aangereikt. Met een glimlach. De sessie kenmerkte zich door een hoog gastvrijheidsgehalte. Dat werd toegeschreven aan het feit dat Willem de Boer ook aan partycatering doet. Het bedrijf faciliteert feesten en partijen waar gastvrijheid een belangrijk onderdeel van is. “Wij zijn wel wat gewend.”

Henk de Boer, directeur van Willem de Boer, liet weten dat de onderneming staat voor de hoogste kwaliteit, voor vers en voor het overtreffen van verwachtingen. “We zijn een partner voor onze klanten, een echte partner.” Over zijn medewerkers: “Ons team is erg betrokken. Er is ook weinig verloop in de vaste kern.”

Het volledige verslag van de bijeenkomst met aanvullende foto’s tref je aan in de Uitblinkers 26 dat vanaf 30 mei aanstaande wordt verzonden.

AM Fish