eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

WijGastvrij wil weten wat medewerkers gelukkig maakt

Digitale sessies

Het duurt nog even voordat het uitgestelde Festival van de Gastvrijheid op 16 november in Baarn plaats zal vinden. Daarom organiseert WijGastvrij alvast drie digitale sessies ofwel Pre-Festivals die in het teken staan van werkplezier en geluk.

De digitale sessies duren een half uur. Ze vinden plaats om 19.00 uur op 20 april, 15 mei en 21 september. Medewerkers en managers die zich in de zorg met eten, drinken en gastvrijheid bezighouden, worden alvast opgeroepen om duidelijk te maken wat geluk of werkplezier voor hun team betekent. Dat kan via een filmpje, een foto, een gesproken bericht of een quote. Tijdens de genoemde sessies worden de winnaars bekend gemaakt.

Geen makkelijk jaar

Werkplezier ofwel geluk is de belangrijkste reden om voor een organisatie te blijven werken, laat WijGastvrij weten. Om toe te voegen: “Het afgelopen jaar is zeker geen makkelijk jaar geweest. Des te meer reden om na te gaan waar jullie als team trots op zijn.”

Het Festival van de Gastvrijheid staat gepland voor 16 november 2021.

WijGastvrij dat bij het organiseren van de sessies en het festival samenwerkt met Kyra van Daatselaar en Milo Berlijn van Berlijn Trainmark, wil weten waar zorgmedewerkers hun energie en werkgeluk uithalen. Tijdens het festival en de drie voorafgaande sessies wordt hier aandacht aan besteed.

Origineel filmpje

WijGastvrij vraagt aan medewerkers en managers om een origineel filmpje/ foto/ quote/ gesproken bericht in te sturen. De inzendingen worden beoordeeld. De uitslag wordt op 20 april bekend gemaakt.

Ook op 15 juni en 21 september zijn er Pre-Festivals. Ook daarvoor worden challenges uitgezet. De drie sessies leveren drie winnende teams op die 16 november aanwezig zijn op het Festival van de Gastvrijheid voor het bekendmaken van de totaalwinnaar.

WijGastvrij wil weten waar medewerkers in de zorg werkplezier aan ontlenen.

Programma

Het programma van de drie geplande sessies ziet er als volgt uit:
• Opening door WijGastvrij.
• Winnaar bekend maken van de challenge.
• Milo Berlijn in gesprek met de gast van de dag.
• Leverancier aan het woord over nieuwe ontwikkelingen op de markt.
• Quiz over geluk, werkplezier, gastvrijheid of thema van de dag.
• Uitleg challenge en oproep om mee te doen ten behoeve van naderende sessies.

Klik hier om jezelf op de site van WijGastvrij gratis aan te melden voor een van de sessies en/ of mee te doen met de challenge.

  

AM Fish