eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Winnaars ontvangen kisten fruit

Quiz WijGastvrij

WijGastvrij heeft de afgelopen week fruitkisten bezorgd bij de winnaars van de quiz die deel uitmaakte van het Digitaal Nieuwjaar Pre-festival van de Gastvrijheid. Bestuurslid René van der Gun overhandigde de prijzen.

Horecaondernemer Ard Heijboer is winnaar geworden van de quiz die het digitale festival op 19 januari opluisterde. Kijkers konden daar via hun mobiele telefoons aan deelnemen.

Heijboer won drie kisten fruit die hij ter beschikking stelde aan drie GGZ-instellingen. Mevrouw E. de Mooij-Klaver (coördinator vrijwilligerswerk HMC Antoniushove te Leidschendam) werd tweede. Zij  ontving twee kisten fruit. Op de foto hierboven toont een receptioniste van HMC Antoniushove de prijs die zij inmiddels heeft overhandigd aan de winnares.

René van der Gun overhandigt Corien de Kloe het fruit.

Corien de Kloe (voormalig ambtelijk secretaris Franciscus-Vlietland Gasthuis te Rotterdam) werd derde en ontving één kist fruit. Dat gold ook voor Ron Laurentius (GGZ West Brabant), die vierde werd.

De volgende personen van GGZ-instellingen ontvingen een kist fruit ter beschikking gesteld door  winnaar Ard Heijboer: Leonie van Heeswijk, Facilitair adviseur Gastvrijheid & Inrichting bij Faczo. Mike Kruijssen, receptie activiteitencentrum bij GGZ Reinier van Arkel en het duo Wilco Kanters en Andrea van Lankveld van GGZ Oost Brabant.

Mike Kruijssen van GGZ Reinier van Arkel toont samen met een collega de fruitkist.
René van der Gun (r) overhandigt de kist geheel coronaproof aan Wilco Kanters en Andrea van Lankveld van GGZ Oost Brabant.
Ron Laurentius (r) van GGZ West Brabant schonk zijn prijs aan twee collega’s.
AM Fish