eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Workshop VPT uitgesteld

Onvoorziene omstandigheden

VPT ofwel Volledig Pakket Thuis. Een zorgpakket dat de zorgaanbieder thuis aanbiedt bij mensen met een zorgvraag. Eten en drinken zijn hiervan een onderdeel. De geplande workshop is uitgesteld.

Deze workshop vindt niet plaats op 23 november in locatie De Pol van Beweging 3.0 zoals aangekondigd, maar later. Door een samenloop van omstandigheden hebben de organisatoren moeten besluiten tot uitstel.

VPT staat voor het leveren van duurzame, betaalbare én persoonlijke zorg aan huis. Het is een vorm van zorg waarbij  cliënten zelfstandig thuis kunnen blijven wonen terwijl een zorginstelling het volledige zorgpakket verzorgt.

VPT is een tamelijk nieuw verschijnsel. Velen hebben erover gehoord, maar weten nog niet welke mogelijkheden het biedt. Bij VPT wordt dezelfde zorg geleverd als in een zorginstelling, maar dan bij de cliënt thuis.  

Tijdens de workshop, die op een nader te bepalen datum plaats zal vinden, worden de ins en outs over VPT uiteengezet. “Ontdek hoe je deze vorm van zorg kunt regelen voor je cliënten, welke instanties je daarvoor nodig hebt en wat de voordelen zijn van het ontvangen van zorg aan huis”, aldus de organisatie.

Dit gaat gebeuren op een datum die nog moet worden vastgesteld. De mensen die zich al hebben aangemeld zijn op de hoogte gesteld van het uitstel.

AM Fish