eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Zes chefs winnen zorgconcert van Willeke of Paul

Knorr Professional

Chefs van 300 zorginstellingen deden hun best om een zorgconcert in de wacht te slepen van Willeke Alberti of Paul de Leeuw. Ze hoefden zich niet in te spannen want het was een loterij van Knorr Professional. Zes van hen wonnen.     

Muziek brengt net als eten mensen samen. Iedereen knapt op van samen lachen, zingen en dansen, meldt Knorr Professional. “Dat gevoel van verbondenheid draagt bij aan het welzijn van zorgcliënten.” Daarom werd de #SAMENZIJN winactie opgezet.  

Een notaris wees zes winnaars aan: Chef-kok Mark van Woonzorgcentrum Nijenstede – Amersfoort, Chef-kok Wilfried van Cordaan De Marke – De Meenthoek – Huizen, Chef-kok Helma van Vecht en IJssel Ewoud – Ijsselstein, Chef-kok Thea van Diafaan Thuvine – Duiven, Chef-kok Ria van Laurens De Hofstee – Rotterdam en Teamleider Voeding Carool van Zorggroep Solis Groote & Voorster in Deventer.

In de maanden juni, juli en september vinden de zorgconcerten plaats. De concerten gaan vergezeld van een lekkere, gezonde maaltijd, zo melden de initiatiefnemers.

AM Fish