eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Zorgtotaal vastgesteld voor juni 2022

Vakbeurs

De vakbeurs Zorgtotaal is vastgesteld van 14 tot en met 16 juni in 2022. De beurs moest twee keer wegens corona worden afgeblazen.

Het vakevent, zoals de beurs officieel wordt genoemd, vindt traditiegetrouw plaats in Jaarbeurs Utrecht. Het programma staat nog niet vast. Mededelingen volgen later. Wel staat vast dat de Uitblinkers Awards tijdens deze beurs worden uitgereikt.

De uitreiking wordt muzikaal omlijst door de drie finalisten van de Uitblinkers Music Award ’22. Zangers en muzikanten die met succes optreden in de zorg. Deelnemers kunnen zich tot 15 april ‘2022 aanmelden voor een van de drie categorieën.

Ofschoon het kabinet heeft laten weten dat aanscherpingen van de versoepelde coronamaatregelen noodzakelijk zijn, lijkt het beursleven weer op gang te komen. De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2021 staat gepland van 15 tot en met 17 september, Rotterdam Gastvrij voor 20 tot en met 22 september.

Door toedoen van diverse lockdowns hebben alle vakbeurzen sinds maart vorig jaar moeten besluiten om hun evenementen uit te stellen of hun toevlucht te zoeken in – vaak slecht bezochte – online evenementen.  

AM Fish