eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Zorgtotaal wordt verplaatst

Mogelijk digitale editie

Zorgtotaal die gepland stond voor 18 tot en met 20 mei, krijgt mogelijk een digitale editie. De fysieke beurs wordt verplaats. Binnenkort zal de beursorganisatie daar concrete informatie over naar buiten brengen.

Zorgtotaal was van maart verschoven naar 18 tot en met 20 mei 2021. Uiteraard vanwege corona. Omdat corona nog steeds veel onzekerheden met zich meebrengt, is intussen besloten om de fysieke vakbeurs te verschuiven naar het najaar van 2021 of de eerste maanden van 2022.

Mogelijk vindt er in mei wel een digitale editie plaats van Zorgtotaal. Daarover brengt de organisatie binnenkort informatie naar buiten. Dat geldt ook voor de nieuwe datum van de beurs.

Uitreiking awards

Voor de Uitblinkers Awards, georganiseerd door het vakblad Uitblinkers, heeft het verschuiven van de Zorgtotaal gevolgen omdat de prijzen op die beurs uitgereikt worden. Besloten is om de uitreiking  in ieder geval op de fysieke Zorgtotaal te laten plaatsvinden. Dit betekent dat de oorspronkelijke planning wordt bijgesteld.

Mensen die kandidaten, producten of muzikanten hebben aangedragen, krijgen bericht over de nieuwe situatie. Op Uitblinkersindezorg.nl wordt de nieuwe uiterste datum van aanmelden vermeld.  De oude datum was 1 mei.            

AM Fish