eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Cordaan’s lekkerste week van het jaar

Cordaan organiseerde van 20 tot en met 24 juni haar eigen Week van de Smaak. Dat betekende onder andere verse aardbeien met slagroom en een ronde tafelgesprek over de wensen van bewoners ten aanzien van eten en drinken.     

Cordaan dat zorg biedt vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep, omschrijft haar Week van de Smaak als de lekkerste week van het jaar. “In deze week proberen we lekker eten en drinken op de kaart te zetten binnen onze organisatie”, schrijft hospitality manager Marcel Caris op LinkedIn.

Dat werd  gedaan door “heerlijke verse aardbeien met slagroom uit te delen bij tal van Cordaan locaties”, meldt hij. “De reacties waren lovend, dat zal, denk ik, ook komen door de ludieke pakken (zie foto).”

Naast het serveren van aardbeien met slagroom vonden er tal van andere activiteiten plaats in de huizen van Cordaan zoals gezamenlijk ontbijten, smoothies en  workshops.

In  woonzorgcentrum d’Oude Raai, een locatie van Cordaan, vond op dinsdag 21 juni een ronde tafelgesprek plaats over het thema smaak. Bewoners en buurtgenoten namen daar aan deel. De thema’s waren: over smaak valt niet te twisten? En wat is goed eten?

De Week van de Smaak is overigens niet exclusief voorbehouden aan een bepaalde organisatie, bijvoorbeeld Cordaan. In België vindt deze dit jaar van 30 oktober tot en met 5 november plaats. Het is bij onze zuiderburen een jaarlijks publieksevenement rond smaak en eetcultuur. Het strekt zich uit over  Vlaanderen en Brussel.

Geplaatst in Tip
AM Fish