eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Happen, stappen en poolparty

Buitengewone activiteiten

Happen, stappen, kamperen, poolparty, moestuin op wielen en nog veel meer. Coördinator Welzijn Pauline van der Zee regelt het allemaal voor de bewoners van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Zie de reportage in Uitblinkers 27.

Happen en Stappen. Van de ene naar de andere locatie in Emmeloord van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Voor de bewoners van de zorgcentra. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden op verschillende locaties genuttigd. Met live muziek.

Het gebeurde op donderdag 1 juni en het verliep naar wens. Meer dan dat zelfs, zegt Pauline. “Het was echt een win-win-win-win situatie. De deelnemers genoten, de bewoners die niet deelnamen vonden het prachtig, de medewerkers konden het waarderen en de banden tussen bewoners en familieleden en tussen de locaties werden aangehaald.”

De combinatie eten, drinken, wandelen en muziek pakte goed uit, zegt Sandra Oosterkamp, coördinator catering.  “We konden veel plusjes noteren.” Pauline voegt toe: “Veel mooie momenten die bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Voor herhaling vatbaar.”

De reportage Buitengewone activiteiten tref je aan vanaf pagina 16 in Uitblinkers 27.

Joop Heijne deed samen met zijn zoon mee aan Happen en Stappen.
Geplaatst in Tip
AM Fish