eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Ideeën gevraagd om financieel fit te blijven

Fitte Top 100

Het platform de Fitte Top 100 heeft als doel om medewerkers in de sector zorg en welzijn te inspireren om financieel fit te blijven. Op een website kun je tips kwijt waarmee collega’s hun financiële voordeel kunnen doen.

Het platform, opgezet door Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en PGGM&CO, biedt plaats aan honderd tips. Met financieel fit bedoelen de initiatiefnemers dat mensen overzicht hebben over hun geldzaken en inzicht hebben in mogelijkheden om geld te besparen. Zodanig dat er geen geldzorgen zijn of ontstaan.

Dat is hard nodig want de stijgende kosten maken het leven duurder, zo melden de verontruste organisaties. In zorg en welzijn maken 8 op de 10 medewerkers zich zorgen over hun financiële situatie. “Dat heeft een negatieve invloed op de thuissituatie en op het werk.” Dat kan leiden om mentale en fysieke klachten.

Met de Fitte Top 100 willen de organisaties “op een luchtige manier” bijdragen aan de financiële vitaliteit van de sector. Alle ideeën zijn welkom, zolang ze maar bijdragen aan de financiële fitheid van zorg- en welzijnsmedewerkers.
Je kunt er een prijs mee winnen.

De Fitte Top 100 kent een publieks- en een vakjuryprijswinnaar. De publiekswinnaar wordt door de medewerkers zelf gekozen. De vakjuryprijswinnaar wordt gekozen door budgetcoach Annemarie van Gaal en enkele anderen. De winnaars krijgen een workshop van Annemarie van Gaal en een teamuitje ter waarde van €500.

Ideeën kunnen tot en met 29 oktober worden ingestuurd. Stemmen kan tot en met 19 november. Uiterlijk 1 december worden de winnaars bekend gemaakt via fittetop100.nl. Meld je tip of idee hier aan.

Geplaatst in Tip
AM Fish