eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Meld jouw Uitblinker aan

Finale op 10 april

Ken jij iemand die zich in de zorg bezighoudt met eten, drinken en gastvrijheid waarvan je zegt: dat is een topper, een héle goeie, ja zelfs een Uitblinker. Of ben je er zelf een? Laat het weten. Wij zijn namelijk op zoek naar de Uitblinker van het Jaar 2024.  

De finale van de strijd om de titel Uitblinker van het Jaar 2024 vindt plaats om 15.00 uur op 10 april tijdens de vakbeurs Zorg & food in Jaarbeurs Utrecht.  Plaats van handeling is de Mainstage Food, een podium waar optredens plaatsvinden.   

De winnaar van de titel Uitblinker van het Jaar 2024 gaat naar huis met een bokaal en een geldprijs van €250,- ter beschikking gesteld door WijGastvrij. De wedstrijd wordt georganiseerd door vakblad Uitblinkers en WijGastvrij in samenwerking met de vakbeurs Zorg & food (voorheen Zorgtotaal).

De jury beoordeelt de kandidaten op vakkennis, betrokkenheid, persoonlijkheid, inzet, empathie en originaliteit. Je kunt jezelf dus opgeven, maar je mag ook een collega aanmelden die zich onderscheidt. Beschrijf wat jou of je collega zo bijzonder maakt.

Maakt het dan geen verschil of die persoon manager of medewerker is, of hij of zij in de keuken werkzaam is of zich met voeding en gastvrijheid bezighoudt? Juryvoorzitter Maarten Bijlsma (zie foto), bestuurslid van WijGastvrij, antwoordt: “Dat maakt niet uit. Wij zoeken personen die het verschil maken op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg.”

De award is bedoeld om te laten zien dat eten, drinken en gastvrijheid een vak is, zegt Bijlsma. “We willen toppers een podium bieden om te laten zien hoe belangrijk dat vak is.”    

De jury bestaat uit de volgende personen: Maarten Bijlsma (bestuurslid WijGastvrij en Leidinggevende Front Office bij Nieuw Unicum), Elly Baak (Teamleider Patiënten Voeding, Restauratieve dienst en Catering LUMC en eigenaar B&V opleidingen) en Shoja Hamidi (zie foto, voormalig winnaar Uitblinker van het Jaar 2022 en kok Zorggroep Charim.) Aanmelden is mogelijk tot 25 maart 2024.

Click hier voor het aanmeldformulier.  

Geplaatst in Tip
AM Fish