eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Rode Kruis Ziekenhuis zoekt Chef Kok

Vacature

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, beter bekend als het brandwondencentrum, is op zoek naar een Chef Kok. De man of vrouw moet ervaring hebben met het leiden van een grote keuken. Belangstellenden kunnen tot 15 oktober 2020 reageren.

Het ziekenhuis zoekt een gedreven, enthousiaste chef.  Hij of zij moet innoverend zijn en oog hebben voor nieuwe trends. “Staan voor jou de patiënt en medewerker centraal? Bouw dan met ons mee aan een dynamische keuken met een gezond en gastvrij voedingsconcept!”

Vernieuwend concept

De chef moet de drijvende kracht zijn achter een vernieuwend voedingsconcept, zo meldt het ziekenhuis. “Je werkt mee in de keuken als onderdeel van het team, je bent een inspirerend en echte coachende leider.”

In de keuken van het Rode Kruis Ziekenhuis wordt zeven dagen per week vers (gekoppeld) gekookt voor de patiënten. Daarnaast verzorgt de keuken het aanbod in het personeelsrestaurant en de catering voor het ziekenhuis.

Salaris

De keukenbrigade die de chef moet aansturen bestaat uit 28 personen, Naast de chef zijn dat:  souschef, koks, keukenassistenten, medewerkers portioneren, administratieve krachten en het afwasteam.

De chef wordt ingeschaald volgens schaal 55 van de Cao Ziekenhuizen per januari 2021. Het salaris bedraagt over 36 uur maximaal €4.227. De vacature kun je hier vinden.

Geplaatst in Tip
AM Fish