eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Sessie over de Toekomst van het Vak

WijGastvrij

WijGastvrij heeft na een lange tijd van online bijeenkomsten weer een live bijeenkomst gepland, compleet met netwerkborrel. Deze staat in het teken van De Toekomst van het Vak en vindt plaats op 14 september aanstaande vanaf 13.00 uur bij Unilever Food Solutions in Rotterdam.

Sprekers geven hun visie op de toekomst van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. Ze gaan in op ontwikkelingen ten aanzien van zaken als duurzaamheid, corona en klantwensen die veranderen. Wat komt er allemaal op ons af? Hoe spelen we daar op in?

Jaarvergadering en borrel

De bijeenkomst staat verder in het teken van de jaarvergadering van WijGastvrij over 2020. Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen. Het bestuur van WijGastvrij en Unilever Food Solutions zijn op moment van schrijven nog bezig met de organisatie. Namen van sprekers worden ruim voor de genoemde datum prijsgeven.

Wel houdt Unilever Food Solutions nog een slag om de arm als het gaat om corona. Als het zogenoemde R-getal onverhoopt boven de 1 uitkomt – dat bekent dat corona weer oplaait – vindt de bijeenkomst plaats op een andere locatie. Blijft dat getal onder de 1 dan zal de sessie gehouden worden bij Unilever Food Solutions, Hofplein 19, Rotterdam.

Voor het laatste nieuws en aanmelden ga naar WijGastvrij.nl.  

Geplaatst in Tip
AM Fish