eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Uitblinkers 13 valt op de mat

Uitblinkers 13 is gisteren en vandaag op 4.000 deurmatten gevallen. Met reportages en beschouwingen over eten en gastvrijheid in de zorg.

Over Hugo Borst die maaltijden uit een potje vreselijk vindt, hotelier Gerard van Grinsven die in de VS als zorgdirecteur hospitality in de zorg winstgevend maakte . En een bijdrage waarin wordt aangegeven dat huilen professioneel kan zijn. Milo Berlijn licht dat toe.

Gefronste wenkbrauwen

Aandacht ook voor de Kwaliteitsindicator Eten en Drinken voor verpleeghuiszorg. Deze heeft geleid tot gefronste wenkbrauwen onder managers en medewerkers. Uiteraard krijgt het Festival van de Gastvrijheid aandacht. Op 26 maart in Baarn.

Complimenten

En dan de keuken van Tergooi in Hilversum. Deze ontvangt compliment na compliment sinds Uitblinkers daar op bezoek is geweest voor een reportage. Hoe doen ze dat?

Verder stellen we vast dat vega in een stroomversnelling zit. Een reeks vleesvervangers bereikt de markt. Tot slot een interview met Veronique Kilian over het creëren van je eigen werkgeluk. Hoe doe je dat? Veronique geeft het stap voor stap aan.

Columnisten

De vier vaste columnisten zijn weer van de partij. Een van hen, Geert Hilferink, reageert op het geluksverhaal en meldt: “Gelukkig ben ik gelukkig.”  

Digitale versie

Wie het magazine Uitblinkers 13 niet heeft ontvangen kan de digitale versie bekijken elders op deze site. Klik hier.

Geplaatst in Tip
AM Fish