eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Teamleiders, chefs en medewerkers gastvrijheid gevraagd

Vacatures in de zorg

Welke vacatures zijn er op het gebied van eten, drinken, gastvrijheid en welzijn in de zorg? Zie onderstaand overzichtje van Uitblinkersindezorg.nl.

De zorg vraagt koks, chefs en gastvrijheidsmedewerkers in alle delen van het land. Zijn deze vacatures wellicht interessant voor jou? Let wel: dit overzicht is geplaatst op 12 oktober 2020. Op dat moment waren het actuele vacatures. Zie hieronder de selectie die we hebben gemaakt.

Chefkok (Bergen op zoom)

TanteLouise vraagt voor drie locaties een chefkok: Bosgaard in Halsteren, Steijvenburgh en het bedrijfsrestaurant op het servicebureau in Bergen op Zoom. De chef houdt zich bezig met de bereiding van gepersonaliseerde maaltijden voor de bewoners. Stuurt koks en de teams facilitair operationeel aan. Kandidaten moeten open staan voor het volgen van scholing op het gebied van gastro-engineering. Zie hier de vacature.

Instellings- en restaurantkok (Laren)

Koken voor jonge en oudere kunstenaars, artiesten en wetenschappers. Dat kan in het Rosa Spier Huis in Laren. Nieuwe behuizing, nieuwe keuken. Als instellings- en restaurantkok kook je voor de bewoners en voor gasten van het restaurant. Het is een baan voor 30 uur in de week. Zie hier de vacature.

Medewerker voeding (Nieuwegein)

Het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein vraag een medewerker voeding. Je wordt ingezet om patiënten op (corona) afdelingen te voorzien van maaltijden. Samen met je collega’s deel je ontbijt, lunch of avondeten uit. Je houdt rekening met persoonlijke diëten. Voor minimaal zeven maanden. Zie hier de vacature.

Kwaliteitsfunctionaris (Rotterdam)

Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam zoekt een kwaliteitsfunctionaris voor de afdeling eten en drinken. Er is sprake van een hoge mate van uitbesteding. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van operationele processen rondom eten en drinken. Zie hier de vacature.

Zelfstandig Werkend Kok (Noordwijk)

’s Heerenloo zoekt voor restaurant Plein 6 op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk een gediplomeerd zelfstandig werkend kok voor 16 uur per week. Naast de dagelijkse werkzaamheden houdt de kok zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit en uitbreiding van het aanbod. Zie hier de vacature.

Gastheer wooncentrum (Assen)

De gastvrouw/-heer verzorgt alle werkzaamheden rondom de maaltijden in Wooncentrum Assen; bereiding, beheren, bestellen, controle, regenereren, uitserveren, schoonmaak keuken. Je werk voor een groep van tien cliënten van 25 tot en met 70+. De ziektebeelden verschillen. Zie hier de vacature.

Medewerker Gastenservice (Maastricht)

Wie van zichzelf vindt dat hij of zij een ware gastheer of gastvrouw is, wordt uitgenodigd te solliciteren. Voor 24 tot 28 uur per week. Het treffen van voorbereidingen voor restaurant, keuken en afdelingen voor ontbijt, lunch en tussendoortjes behoort tot de taken. MBO-niveau 2. Zie hier de vacature van Envida in Maastricht.

Medewerker Gastvrijheid (Lekkerkerk)

De medewerker gastvrijheid is sociaal en meelevend en heeft affiniteit met de oudere mens. Hij of zij gaat aan de slag in De Breeje Hendrick in Lekkerkerk. Je straalt rust uit, bent vriendelijk, servicegericht en gastvrij. De aanstelling is voor 16 tot 24 uur per week. Zie hier de vacature.

Hospitality medewerker (Wageningen)

Je werkt voor 16 uur per week als hospitality medewerker in een verpleeghuis van Zinzia Zorggroep in Wageningen. De functie wordt omschreven als een ‘zeer diverse horecabaan’. Dat houdt in dat je veelzijdig moet zijn. En servicegericht. Je voert taken bij de recepties uit en bent werkzaam in de brasserie of het restaurant. Je verzorgt ook diverse cateringpartijen. Zie hier de vacature.

Medewerker Gastvrijheid (Ochten)

Voor de locatie Elim in Ochten zoeken ze een medewerker welzijn en gastvrijheid A, huishoudelijke dienst. Acht uur per week. Hier wonen 22 mensen met verschillende vormen van dementie. Zie hier de vacature.

Gastvrije senioren (Rotterdam)

Bureau Jeeves zoekt medewerkers voor ziekenhuizen voor wie gastvrijheid een tweede natuur is. Ze werken als gastheer of gastvrouw in de entree. Ze helpen mee om van patiënten gasten te maken. Voor deze opdracht worden senioren in Rotterdam en omgeving gezocht die twee of drie dagdelen per week beschikbaar hebben. Ze werken op basis van het minimumloon. Zie hier de vacature.

Posted in Tip