eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Zorgkoks, chefs en medewerkers gastvrijheid gevraagd

Vacatures in de zorg

Welke vacatures zijn er op het gebied van eten, drinken, gastvrijheid en welzijn in de zorg? Zie onderstaand overzichtje van Uitblinkersindezorg.nl.

De zorg vraagt koks, chefs en gastvrijheidsmedewerkers in alle delen van het land. Zijn deze vacatures wellicht interessant voor jou? Let wel: dit overzicht is geplaatst op 10 november 2020. Zie hieronder onze selectie.

Teammanager Voeding

Het Diakonessenhuis te Utrecht vraagt een Teammanager Voeding. Hij of zij stuurt het team voeding en catering aan en is verantwoordelijk voor het invoeren van een voedingsconcept. Meer weten? Neem contact op met Mirjam Malta, Hoofd Services (088) 2506470. Vraag hier je sollicitatieformulier op.

Medewerker Voedingsdienst

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe vraagt voor haar locatie in Dwingeloo  een medewerker voedingsdienst voor 12 uur in de week. Hij of zij wordt zowel in het restaurant als in de keuken ingezet. In wisselende diensten. De vacature is te vinden op de site van Zorgpleinnoord.  

Assistent eten en drinken

WoonZorgcentra Haaglanden zoekt een assistent medewerker eten en drinken voor haar locatie WZH Bezuidenhout in Den Haag. Van kandidaten wordt minimaal drie jaar ervaring in de horeca gevraagd. Informatie over de functie kun je opvragen bij Irina de Vrij, Teamleider Facilitaire Zaken (070) 756 13 01.

Medewerker Welzijn en Gastvrijheid

Het flexbureau van Zorgcentra De Betuwe te Culemborg zoekt een medewerker Welzijn en Gastvrijheid A, huishoudelijk dienst, uren flexibel, met een passie voor ouderen. Zie hier de vacature.

Horecamedewerkers

Wittenbergzorg vraagt horecamedewerkers voor 12 uur per week op de woonzorglocatie in Haaften. Dit ter versterking van het team Horeca Keuken. Je helpt onder andere mee met het bereiden en portioneren van maaltijden en je verricht schoonmaakwerkzaamheden. Je draait wisselende diensten en bent ook in het weekend beschikbaar. Zie hier de vacature.   

Spoelkeukenmedewerker

Percura Zorg, locatie Pelgromhof te Zevenaar, zoekt een spoelkeukenmedewerker. Kandidaten moeten in staat zijn om zelfstandig te werken. Ervaring is geen must. Hier vind je informatie.

Accountmanager Carezzo

Omdat steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen hun voedingsconcept gaan aanpassen en daarom eiwitverrijkte producten opnemen, zoekt Carezzo, dat eiwitverrijkte producten produceert, een accountmanager. Het bedrijf zoekt een relatiebouwer. Hier vind informatie.

Procesbegeleider voeding en catering

Libra Revalidatie & Audiologie in Eindhoven zoekt een procesbegeleider klinische voeding en catering. Je begeleidt de medewerkers van vier teams bij de werkprocessen. Er zijn twee teams voor de Librasserie (bedrijfsrestaurants/catering) en twee teams voor de klinische voeding. Hier vind je informatie.

Chefkok (Bergen op zoom)

TanteLouise vraagt voor drie locaties een chefkok: Bosgaard in Halsteren, Steijvenburgh en het bedrijfsrestaurant op het servicebureau in Bergen op Zoom. De chef houdt zich bezig met de bereiding van gepersonaliseerde maaltijden voor de bewoners. Stuurt koks en de teams facilitair operationeel aan. Kandidaten moeten open staan voor het volgen van scholing op het gebied van gastro-engineering. Zie hier de vacature.

Gastvrije senioren (Rotterdam)

Bureau Jeeves zoekt medewerkers voor ziekenhuizen voor wie gastvrijheid een tweede natuur is. Ze werken als gastheer of gastvrouw in de entree. Ze helpen mee om van patiënten gasten te maken. Voor deze opdracht worden senioren in Rotterdam en omgeving gezocht die twee of drie dagdelen per week beschikbaar hebben. Ze werken op basis van het minimumloon. Zie hier de vacature.

   


Geplaatst in Tip
AM Fish