eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Overwijk vertelt zijn verhaal over de crash

Interview in Uitblinkers

Op 25 januari ging het mis: motorcrash, beeld op zwart, zware kneuzingen. En dan het herstel. Michel Overwijk, voorzitter van WijGastvrij en manager f&b en schoonmaak van OLVG, vertelt in het juninummer van Uitblinkers zijn verhaal over een ongeval dat veel erger had kunnen aflopen.

Een manager f&b en schoonmaak van een ziekenhuis die zelf in een ziekenhuis belandt. Dat is even schrikken en slikken. Zeker als je daar bewusteloos wordt binnengedragen en je overgeleverd bent aan de goede zorgen van anderen.

Volledig herstel

Het overkwam Michel Overwijk die dankbaar is dat hij straks weer volledig herstelt. Hij vertelt in het interview wat hem overkwam en hoe hij aankijkt tegen zijn verblijf in het ziekenhuis. Overwijk belicht de positieve kanten daarvan maar ook een paar negatieve. “Doen ze om 7.30 uur felle tl-lampen aan.”

Het ongeluk heeft ervoor gezorgd dat de inwoner van Lisse nu nog positiever in het leven staat. Hij is een dankbaar mens die straks weer alles kan doen. 165 kaarten mocht hij ontvangen. Kaarten met bemoedigende teksten. Daarover: “Als ik naar die kaarten kijk, denk ik: daar had ook gecondoleerd kunnen staan. Dan kunnen er tranen komen, ja.”

Het volledige interview met Michel Overwijk vind je terug op de pagina’s 30 t/m 35 in het juninummer van Uitblinkers. Zie ook de digitale versie van het magazine.   

AM Fish