eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Uitblinkers 19 is uit!

Ook online

Tientallen bijdragen over eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. Zie Uitblinkers 19, 48 pagina’s, zojuist verstuurd naar 4.000 adressen.

Met reportages, berichten, feiten en een uitgebreid interview. En antwoord op de vraag waarom het Rosa Spier Huis is overgestapt op avondmaaltijden. En zoals altijd opmerkelijke Twietjes in de gelijknamige rubriek waarin Annemiek Jaspers dit keer laat weten dat je “een beetje gek” moet zijn om in de ouderenzorg te werken.

Valkuilen vis

Aandacht voor de trends op het gebied van brood. En een waarschuwing voor valkuilen voor wie met vis werkt. Valkuilen op het gebied van inkoop en bereiding dan wel het regenereren. Besteed daar aandacht aan en je serveert voor hetzelfde geld een delicatesse.  

Ook een beschouwing over seksualiteit in het verpleeghuis met daarbij de mededeling dat 75% van de medewerkers in de verpleegzorg, waaronder ook voedingsassistenten, wordt geconfronteerd met seksuele toenadering door cliënten. Innovatiebedrijf Qwiek draagt daarvoor een mogelijke oplossing aan.

Comeback Overwijk

Uiteraard ook weer de columnisten. Met een comeback van Michel Overwijk, voorzitter van WijGastvrij. Na een gedwongen afwezigheid vanwege een motorongeluk is hij weer paraat met een bijdrage over innovatieve ontwikkelingen in de zorg die een wezenlijke bijdrage kunnen gaan leveren aan een gezonde samenleving. Lees maar!   Deze en tal van andere bijdrages tref je aan in Uitblinkers 19 dat ook online te lezen is via Uitblinkersindezorg.nl.  

AM Fish