eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

“Na twee jaar corona is urgentie des te groter”

Festival van de Gastvrijheid

Het Festival van de Gastvrijheid dat drie keer moest worden afgelast, verliest haar urgentie niet. Integendeel, na twee jaar corona is het alleen maar belangrijker geworden om samen met collega’s te ontspannen, zegt Paul Hoogmoed van WijGastvrij. Op 19 mei gaat het gebeuren.      

Drie keer eerder plaatste WijGastvrij het Festival van de Gastvrijheid op de agenda: 26 maart 2020, 3 november 2020 en 16 november 2021. Drie keer uitverkocht. Drie keer trok corona er een streep door. Ondertussen organiseerde WijGastvrij drie online festivals met bijbehorende challenges die wél doorgingen.

Het Festival van de Gastvrijheid staat nu gepland voor 19 mei 2022. Met dezelfde entertainers. De winnaars van de verschillende online challenges zijn uitgenodigd om als VIP aanwezig te zijn. Voor hen is er een speciaal arrangement en zijn er prijsjes.

De winnaars van de verschillende online challenges zijn uitgenodigd om als VIP aanwezig te zijn.

Doorzetten

Hoe kijkt het bestuur van WijGastvrij ertegenaan? We leggen de vragen voor aan penningmeester Paul Hoogmoed die een groot deel van de organisatie van het festival op zich heeft genomen. Iedere keer ervoor gaan, en iedere keer het festijn weer af moeten gelasten. Is dat niet om moedeloos van te worden?

Hoogmoed schudt het hoofd, nee, hij wordt er zeker niet moedeloos van. “Het is vervelend dat je tot drie keer toe mensen die zich hebben aangemeld, moet teleurstellen. Maar wij zijn als bestuur van WijGastvrij nog steeds overtuigd van het nut van dit festival.”

Een paar uur geluk, een paar uur plezier maken, samen met je collega’s er een dagje uit, genieten van acts, kennisnemen van een andere kijk op het vak, vervolgt Hoogmoed. “Na twee jaar corona is het des te meer noodzakelijk, vinden wij, om de zinnen eens te verzetten. Daarom zetten wij door.”

Programma festival

11.00 Ontvangst
11.30 aftrap Milo Berlijn
11.45 Annemarieke Driessen
12.30 Verwenlunch
13.30 Geluksquiz
14.15 Drankje met iets lekkers
14.30 Richard de Hoop
15.30 Afsluiting Milo Berlijn
16.00 Borrel

Aanmelden

Het evenement vindt op 19 mei plaats in Theater de Speeldoos te Baarn. Kosten voor de geheel verzorgde dag bedragen €50. Leden van WijGastvrij krijgen €10 korting. Kaarten zijn verkrijgbaar via WijGastvrij.nl.

AM Fish