eten, drinken & gastvrijheid
Wij Gast Vrij

Milo Berlijn gaat het theater weer in

Pimp 500 Marathon

De theaters beginnen weer tot leven te komen nu corona minder grip heeft op ons land. Ook Milo Berlijn doet van zich spreken. Hij staat op 13 juli voor een ware krachtproef: de Pimp 500 Marathon, vijf keer een Pimp-show op één dag.

De Pimp 500 Marathon vindt plaats  in Theater Jan van Besouw in Goirle. Uiteraard coronaproof. Met anderhalve meter afstand. Dus kunnen er minder bezoekers in de zaal en daarom doet de in hospitality gespecialiseerde entertainer het vijf keer achter elkaar.

Nieuwe kansen

Berlijn ziet de marathon  bij uitstek als een moment om het virus op zijn plaats te zetten. Humor als manier om even los te komen van de waan van de dag, een aanknopingspunt voor nieuwe kansen en inspiratie, aldus de ‘entertrainer’.

Milo Berlijn belooft confronterende voorbeelden.

Hij belooft zijn publiek hilarische en confronterende voorbeelden. “Interessant voor bedrijven en organisaties die hospitality hoog in het vaandel hebben.”

De Pimp 500 Marathon bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast, aldus Berlijn. “Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht.” Klik hier voor informatie.

Festival van de Gastvrijheid

Milo Berlijn is op 3 november overigens te zien tijdens het Festival van de Gastvrijheid dat WijGastvrij samen met enkele andere partijen organiseert.  

Geplaatst in Tip
AM Fish